Barnrättjurist
Barnrättjurist Falun
Assistansjurist
Juristassistent
Migrationsjurist

 

Sommarjobb för dig med intresse för LSS

 

Letar du efter ett sommarjobb?

Just nu letar Assistansjuristerna efter jurister som vill ha ett lärorikt och givande sommarjobb hos oss. Sommarjobbet är en möjlighet för en framtida anställning och vårt mål är att du som är intresserad av LSS och att göra skillnad för personer med funktionshinder, kan stanna kvar hos oss efter avslutat arbete. Under arbetet kommer du att få en plats på vårt kontor och handledas av våra jurister – allt för att för att du ska nå bästa möjliga resultat.

Du som söker får gärna ha ett intresse för rättsliga frågor gällande personlig assistans, men framförallt vill vi att du har en passion för att hjälpa personer med funktionshinder.

Vilka är vi?

Assistansjuristerna är en juristbyrå som hjälper personer med funktionshinder. Vi är en fullservicebyrå och hjälper till med allt från ansökningar om personlig assistans till att överklaga beslut om personlig assistans och assistansersättning. Vi deltar vid hembesök, muntliga förhandlingar i domstol och i samband med Försäkringskassans och kommunens omprövningar. Vi hanterar även ärenden gällande vårdbidrag, bostadsanpassning, samt hjälper assistansbolag med ansökan om tillstånd från IVO att bedriva personlig assistansverksamhet. Vi är glada över att kunna erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats för dig!

Intervjuer sker löpande så du är välkommen in med din ansökan redan idag! Skriv några rader om dig själv och berätta om vilket ämne som intresserar dig och varför.

Tjänsterna kommer att tillträdas från och med den 1 maj 2017

Ansökan skickas till: jurist@assistansjuristerna.se, märk ansökan "sommarjobb"